Wat maakt de lay-out van een website goed?


Het inrichten van een goede website kan best ingewikkeld zijn. Buiten de aantrekkelijkheid van de website zijn er nog veel meer facetten waar u rekening mee moet houden. Gelukkig hoeft u dit webdesign niet zelf te doen. Webdesign Specialist Rotterdam helpt u namelijk graag met het ontwerpen van een aantrekkelijk webdesign. Daarnaast is de Webdesign Specialist Rotterdam deskundig in het verhogen van de vindbaarheid van de website bij relevante bezoekers. Als u zonder de hulp van de webdesign specialist uit Rotterdam aan de slag wilt kunt u de volgende tips gebruiken bij het invullen van de lay-out van uw website.

Een overzichtelijke pagina

Een overzichtelijke pagina heeft de juiste balans tussen vormgeving en tekst. De teksten moeten niet te lang zijn en een duidelijke opdeling hebben. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld bullet points in de tekst en duidelijke koppen om duidelijk te maken waar het stuk tekst over gaat. Voldoende regelafstand houdt de pagina goed leesbaar. De vormgeving van de pagina draagt ook bij aan een overzichtelijke pagina. Beperk bijvoorbeeld het aantal kleuren dat u gebruikt. Gebruik voor belangrijke objecten op de pagina, zoals de call-to-actions een afwijkende kleur. Laat vervolgens genoeg ruimte over om afbeeldingen of foto’s te plaatsen op de website.

Herkenbaar

Maak uw website herkenbaar voor de  klant door gebruik te maken van een huisstijl. Een huisstijl is een verzameling van kleurgebruik, beelden, vormen en teksten die uw bedrijf definiĆ«ren. Heeft u nog geen huisstijl? Bij de webdesign specialist Rotterdam kunt u op een goedkope manier een huisstijl laten maken

Webdesign laten doen?

Het maken van een goed webdesign neemt meer tijd in beslag als u zal denken. Daarom kiezen steeds meer bedrijven voor een samenwerking met de webdesign specialist Rotterdam. Deze Rotterdamse specialist in webdesign zorgt ervoor dat u een aantrekkelijke website heeft en een goede vindbaarheid heeft binnen zoekmachines. Hierdoor zal de conversie van uw website in rap toenemen!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Waar u aan moet denken bij een website laten maken

Webshop laten bouwen om een populaire online winkel te maken