Het bouwen van een goede homepagina


Veel van de bezoekers van uw website zullen als eerst op de homepagina terecht komen. Hier staat zij voor een belangrijke keuze voor uw bedrijf. Gaan ze verder op de website omdat ze denken dat ze hebben gevonden wat ze zochten of verlaten ze de website om bij de concurrent verder te kijken. Daarom wordt de homepagina steeds belangrijker. Veel bedrijven kennen het belang van een goede website en kiezen daarom voor de webdesign specialist Den Haag. De Webdesign specialist Den haag is gespecialiseerd in het maken van mooie en gebruiksvriendelijke websites. De specialist als het gaat om webdesign werkt ook buiten de regio van Den Haag. In dit artikel vind u een aantal tips die u zullen helpen met het optimaliseren van de landingspagina.

Duidelijkheid

Veel mensen komen op uw homepagina terecht vanaf Google. Hier zullen zij binnen enkele seconden beslissen of ze uw bedrijf geschikt vinden voor hun voorzien in de wensen en behoeften. Daarom moet de homepagina direct duidelijk maken waar het voor dient. Voeg daarom een tagline toe aan de homepagina waarin staat wat uw organisatie doet. Door de tagline verduidelijkt waar uw onderneming voor staat. Houdt de tagline kort, beschrijvend en volledig. Geen idee hoe u uw tagline instelt? De webdesign specialist in Den Haag helpt u graag met het effectief instellen van de tagline.

Maak uw zoekfunctie zichtbaar

Veel bezoekers gebruiken de zoekfunctie om door de website te navigeren. Dit is zeker belangrijk als u veel informatie op uw website heeft staan. De bezoeker moet in dit geval gelijk kunnen zien waar de zoekfunctie zich bevind. Doorgaans is de zoekfunctie van de website recht bovenaan de pagina te vinden.

Hulp nodig met webdesign?

Vind u webdesign toch lastiger als gedacht? Een samenwerking met de Webdesign specialist uit Den Haag kan dan ene uitkomst zijn. De webdesign specialist uit Den Haag is naast webdesign ook gespecialiseerd in het vindbaar maken van uw website. De Webdesign specialist is ook buiten Den Haag beschikbaar voor het maken van websites. Dit kan al vanaf 500 euro!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Waar u aan moet denken bij een website laten maken

Webshop laten bouwen om een populaire online winkel te maken